Har fortsatt ikke nok sportslig suksess å friste med. (foto: united, twitter)

Vi er de første til å innrømme at vi digger Ronaldo som spiller. Vi er også de første til å innrømme at det begynner å bli rimelig flaut det som skjer med 37-åringen på Old Trafford. Kan noen please sørge for at CR7 finner et nytt fotballhjem i januar der han kan få tilbake selvtilliten. Hos Erik ten Hag er det ikke mer å hente.

Først var det et sterkt og godt signal at Erik ten Hag viste Ronaldo at VIP-kort var inndratt, her skulle det jobbes og presteres. Så da portugiseren gikk glipp av preseason og innføring i Ten Hag-fotball, var det ikke overraskende at det ble mye benken de første rundene.

LES: Nye regler skal riste Man United-stjernene ut av komfortsonen

Så var det tid for byderbyet denne helgen. Vi vet ikke om det var Man United-spillerne ute på banen overkjørt av City, Haaland og Foden, som hadde det verst, eller fotballikonet som ventet på tillatelse til å gå ut på banen. Dette var en type kamp Ronaldo har spilt og avgjort gjennom hele karrieren, mot City trengte han ikke å dusje etter kampen.

Ten Hag kom etter kampen med en litt tåkete forklaring på hvorfor Ronaldo ikke fikk spille, før torsdagens Europaligakamp mot Omonia fortsetter United-manageren å backe opp Ronaldo på en snodig måte.

-Ronaldo var ikke fornøyd da han kom på banen. Selvfølgelig ville han gjerne spille, og han er utilfreds når han ikke spiller. Men som jeg har sagt tidligere så trener han godt, han er i godt humør, han er motivert og han gjør sitt beste. Det er det vi forventer av ham, sier Ten Hag på pressemøtet.

Han gjør sitt beste… Det er det vi forventer av ham.

LES OGSÅ: Drar samme regla med Bellingham som med Haaland

Ledet Erik ten Hag U14-laget til Manchester United, hadde kommentaren passet godt, men når du omtaler en av verdenshistoriens største fotballspillere med «han gjør sitt beste» – uten å gi ham spilletid – da tipper det over til å bli flaut.

Ronaldo passer ikke inn i Ten Hags Man United, klubben bør nå ta ansvar for at 37-åringen slippes i januar.