Ha, vi er godt dekket. (foto: bayern, twitter)

I vinter da avdøde Mino Raiola og Alfie var på sin signeringsferd til de største gigantene i Europa, gikk turen selvfølgelig også innom Bayern München. Bundesliga-klubben hadde som strategi å rappe de beste spillerne hos tyske rivaler. Denne gangen gikk Bayern-bossen ut og sa de ikke var interessert i Erling Haaland. Nå gjentar historien seg, men for Bayern håper vi at den ikke gjentar seg helt.

Litt kronglete innledning, men vi husker godt kommentaren som kom fra München på spørsmål om klubben hang seg på i jakten på Haaland-signaturen. «Vi har Lewandowski, hvorfor skal vi trenge Haaland?»

LES: ESPN: Xabi Alonso blir trener for Champions League-klubb

På det tidspunktet stemte det også. Robert Lewandowski hadde lagt bak seg sesongen der han henviste Gerd «der Bomber» Müller til andreplass over største toppscorer i en Bundesligasesong, 2021/22-sesongen hamret Lewandowski videre som han alltid har gjort i Bayern-drakta. I Der Klassiker viste han igjen Haaland hvem som var kongen i den tyske ligaen.

Noen måneder senere står ikke Bayern München lenger med sin Lewandowski. Nr. 9 er fullt opptatt med å hamre inn scoringer for Barcelona (12 på ti kamper), mens Naglesmann har sin fulle hyre med å holde følge med rivalene i Bundesliga.

De siste månedene har det blitt klart at neste supertalent hos Borussia Dortmund er i spill. Gigantene i Premier League og La Liga har ingen planer om å vente på 19-åringen Jude Bellingham.

LES OGSÅ: Tuchel takket nei til jobbtilbud

Og Bayern München?

-Vi tenker overhode ikke på det. Selvfølgelig er Bellingham en fremragende spiller, men vi har Kimmich, Goretzka, Gravenberch og Sabitzer. Jeg kan si at vi er godt dekket i den posisjonen, sier Bayern-bossen til Bild.

Da får vi håpe historien ikke gjentar seg for Bayern. «Jeg kan si vi er godt dekket i den posisjonen» kan fort endre seg. Har historien vist.