Benjamin Šeško er hogd ut som Erling Haaland. (foto: salzburg, twitter)

Manchester United og Chelsea undersøker fortsatt muligheten for å signere RB Salzburg-spissen Benjamin Sesko til tross for at han har blitt enige om en avtale om å slutte seg til RB Leipzig.

SISTE: Tuchel takket nei til jobbtilbud

Sesko har sagt ja til å slutte seg til Leipzig neste sommer og vil tilbringe resten av sesongen med det østerrikske Salzburg. Den slovenske spissen gikk med på å signere for den tyske klubben i løpet av sommerens overgangsvindu, men det har fortsatt ikke stoppet Premier League-gigantene som ønsker å kjøpe ham før han til og med har spilt et eneste minutt for Leipzig.

Sesko kan erstatte Ronaldo på Old Trafford (foto: united, twitter)

I følge 90min er Manchester United og Chelsea blant en rekke europeiske klubber som vil prøve å signere Sesko allerede neste sommer, til tross for at en avtale allerede med Bundesliga-klubben er på plass. Noe som vil gi Leipzig en solid fortjeneste på en spiller som potensielt aldri har spilt for klubben.

LES OGSÅ: Manchester City har blinket ut neste sommers store transfermål

Med Cristiano Ronaldo klar til å forlate Manchester United på en fri overgang neste sommer, vil Erik ten Hag trenge å finne sin erstatter i nær fremtid. Sesko er fortsatt bare 19 år gammel, så det kan være svaret på Uniteds angrepsproblemer i mange år fremover.

De vil imidlertid få konkurranse fra Chelsea, som også vil være i markedet for en langsiktig spiss. Pierre-Emerick Aubameyang ble signert i sommervinduet, men den tidligere Arsenal-mannen er inne i de siste årene av sin karrieren.