Don' t call me, we' ll call you. (foto: city, twitter)

Kylian Mbappé og Karim Benzema har rykket bakover i oppmerksomhetskøen. Nå handler alt om en norsk 22-åring.

Jack Grealish fortalte etter Champions League-kampen at han bare ristet på hodet og lo etter Haalands to scoringer før han ble byttet ut. En FC København-spiller sa etter andre scoring til Grealish: «He is not human».

LES: Irriterende klausul hindrer Bayern München fra å signere toppscorer

Menneskelig, eller ikke, for Manchester City er 22-åringen spilleren som endelig gir håp om å komme til – og gå av banen i en Champions League-finale som vinner.

De siste måneden har det kommet rykter om at avdøde Mino Raiola hadde tatt en siste avskjed med å bake inn en utkjøpsklausul som aktiveres i 2024, der Haaland igjen kan velge klubb. Det hjalp ikke at pappa Alfie antydet en mulig dato for sønnen for å forlate Manchester City i den nye dokumentaren på Viaplay.

Etter Citys seier mot FC København på onsdag, fikk Guardiola selvfølgelig spørsmålet om denne klausulen som vil skape trøbbel for City allerede neste sesong.

LES OGSÅ: Football-Insider: Conte har «fryst ut» en av nysigneringene

-Det er ikke sant. Han har ingen utkjøpsklausul for Real Madrid eller noen annen klubb. Ryktene og folk som prater, vi kan ikke kontrollere det, sier Guardiola ifølge Teamtalk.

Dette var første gang City-manageren uttaler seg om dette ryktet, vi har ingen grunn til ikke å tro på den alltid så frittalende Guardiola.