Likte ikke at det begynte å hakke litt mot United og Newcastle. (foto: spurs, twitter)

På tirsdag tok Tottenham med poeng fra Frankfurt i 0-0 kampen. Viktig poeng, men likevel ikke noe å ta bølgen for. På benken hadde heller ikke Yves Bissouma noe behov for å ta bølgen. 180 minutter på kamparenaen på åtte kamper etter ankomsten fra Brighton sier sitt.

Hva er det egentlig som skjer med 25 millioner punds-signeringen til Paratici og Conte. Det var stående applaus da det ble kjent at Tottenham hadde sikret seg signaturen til maliske midtbanespilleren med 112 Premier League-kamper for Brighton i beina.

LES: Sparket Garardo Seoane, forsøkte seg på Thomas Tuchel landet på Xabi Alonso

Ifølge Football-Insiders kilde, har Bissouma kommet på kanten med Conte. Den sentrale midtbanespilleren er satt på vent på grunn av «tactical indiciplin». På godt norsk er det å stille spørsmål til hvordan manageren bruker det på banen. Hos Brighton hadde Bissouma en mer fri rolle med åpning for å være med opp i angrep og bruke kreativteten. Conte ønsker to sentrale midtbanespillere for å forsvare foran forsvarsrekka og bli værende i sentrale soner på midtbanen.

Ifølge Football-Insiders kilde holder Conte 26-åringen tilbake på kamparenaen til han er overbevist om at Bissouma følger de taktiske ordrene.

LES OGSÅ: Ten Hag: «Han gjør sitt beste»

Da får vi se om den tidligere Brighton-stjerna innfinner seg med Contes defensive plan, eller om det venter en snarlig exit.