Bayern München-boss Oliver Kahn "koser seg" på Bundesligakamp

Tyske Bild meldte tidligere i måneden at RB Leizpig-stjerna Chrstiopher Nkunku hadde vært i Frankfurt for medisinsk test. Det var Chelsea som hadde arrangert opplegget, Todd Boehly aktet ikke å vente på at rivalene skulle komme på banen i vinterens overgangsvindu. I mellomtiden må Bayern München sitte å se på at et av deres mål forsvinner til Premier League – uten at de kan gjøre noe med det.

Bayern trenger en angrepsspiller som Nkunku. 24-åringen har banket inn 6 scoringer på 8 Bundesliga-kamper så langt i sesongen, hos Bayern har Musiala 5 scoringer, Mané 4, Sané 3 og Gnabry 2. Julian Nagelsmann trenger én på topp som kommer i nærheten av å demme opp for Big Lew, ifølge Bild har Bundesliga-giganten Nkunku som mål.

LES: Football-Insider: Conte har «fryst ut» en av nysigneringene

Men RB Leipzig luktet lunta. De har sett hvordan Bayern har rasket til seg klubbens største stjerner. Da det ble kontraktsforlengelse med Nkunku ble det bakt inn en utkjøpsklausul på 60 millioner euro. Beløpet i seg selv holder ikke Bayern på avstand, men klausulen om at dette kun gjelder for klubber utenfor Tyskland gjør.

Bayern står fritt til å komme med bud, men da over 60 millioner euro. Oliver Kahn og gjengen må innse at de må finne en goalgetter et annet sted. I Leipzig er porten boltet.

LES OGSÅ: Sparken! Minutter etter Champions League tap