Trenger noe å smile av igjen. (foto: chelsea, twitter)

Ikke et nedlatende ord om indisk fotball, men når Chelsea-legenden Frank Lampard har vært linket til trenerjobben hos Oxford – og treneren til Mumbai City ender opp med å få jobben – da får det oss til å stusse.

Tidligere denne uken meldte Portsmouth News at Lampard er favoritt til jobben som ny hovedtrener for League One-klubben Oxford United. Oxford har hatt en god start på sesongen og ligger for øyeblikket på andreplass i den engelske tredjedivisjonen. Tidligere denne uken mistet klubben sin manager Liam Manning som tok over Bristol City i Championship. Frank Lampard synes det passer godt både karrieremessig og privat.

LES: Paolo Maldini aktuell for Manchester United

Oxford er ikke en klubb i krise, de holder til ikke så langt unna der han bor med sin familie og det er på tide med en suksess også som manager. Vi gledet oss til gjensyn med Lampard.

På torsdag kveld meldte Oxford de hadde tatt avgjørelsen. Des Buckingham er ny hovedtrener. 38-åringen kommer fra jobben som hovedtrener for indiske Mumbai City. Engelskmannen har tidligere jobbet som assistent for New Zealands landslag og hovedtrener for nasjonens ulike u-landslag.

ENGELSKE KLUBBER: Jürgen Klopp er på tredjeplass på listen over de managerne som har sittet lengst i engelsk fotball

Vi ønsker Buckingham lykke til, hva som skjedde med Frank Lampard i denne prosessen lurer vi fælt på.