Fabian Ruiz

Denne sesongen i Serie A ser det ut til å utkrystalisere seg til å bli et race mellom Inter Milan og Juventus, Inter Milan er hakket sterkere, men så har også den gamle dame to sentrale spillere ute.

Den franske superstjernen Paul Pogba er utestengt for bruk av doping og kommer trolig aldri tilbake til Torino-kluben, mens Nicolo Fagioli er utestengt for brudd på bettingreglene i Italia. 22 åringen ble utestengt i 12 måneder og ilagt en bot på 12 500 Euro. – Etter en bønn om «grace» ble utestengelsen redusert til 8 måneder.

Les: Paolo Maldini aktuell for Manchester United

I motsetning til Paul Pogba ønsker manager Massimiliano Allegri seg Nicolo Fagioli tilbake med en gang suspensjonen er over.

Juventus trenger forsterkninger på den sentrale midtbanen for å ikke miste kontakten med Inter Milan i toppen av Serie A og de er ifølge Calciomercato nær en løsning.

Juventus er i samtaler med Paris Saint-Germain om et lån av Fabián Ruiz, 27. Spanjolen har kontrakt ut 2027 og har en lønn på seks millioner euro i året, noe som kan komplisere en avtale.

Samtidig skal PSG være opptatt av å kvitte seg med Ruiz. Det er dermed håp om at klubbene finner en løsning. Midtbanespillerens agenter har allerede besøkt Juventus.

Totalt står Ruiz notert for fire mål og fire målgivende pasninger på 50 kamper i PSG-trøya siden han kom til fra Napoli for snart to år siden.

Les: Endelig avgjort! Norge er litt bedre enn Færøyene i fotball