Rangnick.

På tirsdag er det igjen klart for det som tidligere har vært kampen over alle kamper i Premier League. Liverpool mot erkerival Manchester United. De siste årene har oppgjøret mistet noe av betydningen da United ikke har vært en av kandidatene til å vinne titlen, men at det skal smelle godt på Anfield, det er det ingen tvil om.

For på tirsdag skal det kjempes om tre poeng som kan gi Liverpool trofeet, for Manchester United kan de tre poengene bety den fotball-livsviktige Champions League-billetten.

Les: Bare å sende Ballon D’Or prisen til Benzema

Liverpool ønsker United velkommen fra toppen av en gedigen surfebølge med suksess i liga, FA-Cup og Champions League. Manchester United kommer fra redningsaksjon mot bunnlaget Norwich som endte godt med hattrick av Ronaldo.

Og hva gjør Ralf Rangnick før en av de viktigste kampene for United-supporterne? Han benytter anledningen til å minne verden på at Klopp og Liverpools suksess delvis kommer fra ham.

-Det er ingen tilfeldighet at de er så gode som de er. Jürgen har bygd et lag over de siste seks, syv årene. Seks eller syv av spillerne har vært mine eller våre spillere da vi signerte dem når ingen kjente til dem, begynner United-manageren ifølge Goal.

Før han også minner på at Liverpool-fotballen har sine røtter fra ham.

-Det er ikke noen tilfeldighet at dette (Liverpool) trolig er klubben med flest spillere fra våre klubber (RB), fordi deres tilnærming, deres fotballstil, måten de ønsker å spille på er ganske lik, avslutter Rangnick.

Sadio Mané, Naby Keita, Ibrahima Konaté, Takumi Minamino, Roberto Firmino og Joel Matip har alle jobbet med Rangnick. På tirsdag består jobben av å nekte United-vikaren tre poeng og en finger på Champions League-billetten.

Det er ikke tvil om at Rangnick har gått foran i løypa for tyske managere, men når han som United-manager skryter av dette dager før kampen på Anfield, da blir det bare teit.

Les: Football-Insider: Richarlison forlater Everton