Benzema, selvfølgelig. (foto: real, twitter)

Barcelona-supporterne var nede i en bølgedal etter exiten fra europaligaen etter et smertefullt 2-3 tap på Camp Nou, på mandag skulle Sevilla lysne opp humøret. Med seier mot Real Madrid ville Barcelona bare være seks poeng (med én kamp færre spilt) bak i kampen om La Liga-trofeet.

Til pause gikk Sevilla-spillerne inn til garderoben med 2-0 ledelse, godt hjulpet av tabber av Eder Militao. Real Madrid-spillerne var tydelig merket av 120 steintøffe minutter mot Chelsea tidligere i uken, Ivan Rakitic og Erik Lamela utnyttet dette med to tidlige scoringer.

Les: Football-Insider: Tottenham jobber intenst med å overtale playmaker

Barcelona-supporterne fulgte garantert med på resultatet, og kunne lukte muligheten til å knappe inn på erkerivalen.

I andre omgang viste Real hvordan de fikk manøvrert seg til seier mot PSG og Chelsea i Champions League. Scoringer av Rodrygo og Nancho Fernandez sendte kampen mot poengdeling. Så meldte Benzema seg på – på overtid, selvfølgelig. Sentring fra Rodrygo, Benzema sviktet ikke foran mål: 2-3 seier mot Sevilla!

Real Madrid har vist å ha en egen evne å snu og avgjøre de viktigste kampene, Barcelona-supporterne fikk ingen drahjelp fra Lopetegui og Sevilla-gjengen.

For Benzemas del ble dette nok en kamp som matchvinner når det koker som mest. Det er bare å sende Ballon D’ Or prisen til Madrid.