En lang managerkarriere som inkluderer nesten alle klubber i England foruten de aller største er over for Neil Warnock. Den 73 år gamle tidligere vingen fra Sheffield har nettopp pensjonert seg selv som manager, men tydeligvis ikke fra rampelyset.

Topp fem Premier League managere gjennom tidene!

Nå som han slipper å redde en klubb fra nedrykk eller kjempe om opprykk har han tid til å snakke med media.

Les: Zinedine Zidane er på vei ut av feriemodus

Til TalkSport har Neil Warnock rangert de som etter hans mening er tidenes fem beste Premier League-managere.

Overraskende har han plassert Liverpool manager Jürgen Klopp foran den legendariske tidligere Manchester United-sjefen Sir Alex Ferguson. – 80 år gamle Ferguson trakk seg tilbake i 2013 etter en utrolig 26-årig periode for de røde djevlene.

Den ikoniske skotten samlet hele 38 trofeer på Old Trafford og tok Premier League-tittelen svimlende 13 ganger, sammen med fem FA-cuper og to Champions Leagues trofeer. – Til tross for dette er han bare på fjerdeplass!.

Ny pensjonerte Warnock har plassert den legendariske Arsenal-manageren Arsene Wenger på en soleklar førsteplass. «Jeg ville valgt Arsene Wenger som nummer én fordi han endret hele synet på moderne fotballspillere.

«Han brakte inn så mange ting som aldri hadde vært tenkt på. Ernæringsfysiologen, treningsgutta, video, teknologi. Han endret hele alt da han kom inn i Premier League.»

Warnock har satt nåværende Manchester City manager Pep Guardiola på andreplass «innflytelse på treningsfeltet og arenaene og de lavere ligaene har vært fantastisk.»

Les: Dani Alves er satt på venterommet

Den tidligere Cardiff City- og QPR-sjefen forklarte: «Jeg så lagene hans førstehånds i fjor, og jeg har aldri sett et lag med den typen bevegelser».

«David Silva er den beste spilleren jeg noen gang har sett i Premier League, og jeg tror Pep bare har tatt alt om bord. Han har hatt noen år så han har vært foran noen få, men jeg synes han er bare fantastisk.

Klopp har blitt hyllet for sin innflytelse i Liverpool ettersom de røde har vunnet både Premier League-tittelen og Champions League-trofeet siden han kom til Anfield i 2015.

Warnock antydet frimodig at den 54 år gamle tyskeren har «ytterligere 10 år minst» og at han til og med kunne overgå Wenger til topplasseringen i fremtiden.

«Jeg ville satt Klopp på tredjeplass fordi jeg tror han bare har begynt og han vil bli enda bedre»

«Men hans syn og alt han har gjort i klubben og fremtiden med barna»

«Så jeg tror han er tredje i øyeblikket, men kan lett bli nummer én om et par år.»

Warnock la til: «For det fjerde ville jeg sannsynligvis gått med Sir Alex [Ferguson] rett foran Jose Mourinho fordi han har gjort det lenger.

«Jeg tror bare han var i en epoke hvor alt handlet om management – det var ikke opp til alle ansatte i bakrommet – og Sir Alex var sannsynligvis den beste på det.»

Avslutningen på Warnocks topp fem var ingen ringere enn den tidligere Tottenham-sjefen Jose Mourinho, som beundret «Special One» for måten han håndterte media på i de «vanskeligste tidene».

Warnock forklarte: «Jose Mourinho er nær. Det jeg liker med ham er måten han håndterer media på i de vanskeligste tidene, men jeg vil likevel sette ham nummer fem.»