(foto: united, twitter)

Manchester United er lei av å vente på Frenkie de Jong og er klare for å flytte fokus andre alternativer, før det er for sent.

United-sjef Erik ten Hag har hatt en frustrerende sommer med jobben å styrke troppen. Han har hentet inn tre signeringer i Tyrell Malacia, Lisandro Martinez og Christian Eriksen, men budet på Frenkie de Jong forsetter å trekke ut i tid. Overgangssagaen med nederlenderen har definert hele Uniteds overgangsvindu.

SISTE: Aubameyang på vei tilbake til Premier League

Slik det er nå, er de ikke nærmere å lande Barcelona-mannen enn for tre måneder, og nå skal Barcelona-spilleren heller foretrekke en overgang til London.

Dermed risikerer Ten Hag og United å gå glipp av sitt største overgangsmål for sommeren.

Ruben Neves er sterkt ønsket på Old Trafford

Dermed skal United har flyttet fokus og vil forsøke å hente Ruben Neves til Old Trafford så fort som overhodet mulig. Wolves-stjernen skal dermed ha blitt Ten Hags hovedprioritet før vinduet stenger.

SISTE: På vei fra PSG til Premier League!

Til tross for å ha to år igjen av kontrakten, verdsetter Wolves den portugisiske stjernen til hele £75 millioner, altså mer enn United har avtalt å betale Barcelona for de Jong.

Men United tror de kan presse ned prisen, takket være deres Jorge Mendes-forbindelse.

Den 25 år gamle midtbanespilleren er representert av Mendes, som har en lang tilknytning til Manchester United. Og Manchester Evening News tror at forbindelsen vil være nøkkelen til at United tror de kan lande en god avtale for Neves.

Sky Sports News-reporter Melissa Reddy har også sagt at United har flyttet fokus til Neves.