(foto: barcelona, twitter)

Barcelonas toppscorer i vårsesongen kan være på vei bort fra Camp Nou allerede i sommer!

Etter å ha latt Romelu Lukaku returnere til Inter Milan på lån for kampanjen 2022-23, og Timo Werner er lagt ut for salg er Chelsea for øyeblikket på jakt etter en ny midtspiss.

Cristiano Ronaldo har blitt koblet til en overgang til Stamford Bridge, men Thomas Tuchels har angivelig takket nei til å hente den portugisiske landslagsspilleren til Stamford Bridge.

SISTE: Har startet samtaler om de Jong

I følge den italienske journalisten Fabrizio Romano har Aubameyang dukket opp som et potensielt mål for Chelsea, og klubbens nye eiere vurderer å gjøre et forsøk på å bringe ham tilbake til London.

Romano hevder at Tuchels side allerede har hatt samtaler med spissens representanter, men de har ennå ikke lagt inn et offisielt tilbud på 33-åringen.

Pierre-Emerick Aubameyang herjet i Arsenal

Aubameyang spilte i Premier League for Arsenal mellom 2018 og 2022, og scoret 92 mål på 163 kamper for Gunners.

Spissen spilte hovedrollen for Nord-London-klubben i sesongen 2018-19 og 2019-20, og scoret 22 mål i hver sesong, men han klarte bare 10 ligamål i 2020-21, mens han hadde en skuffende første halvdel av 2021-22. kampanjen så ham nett bare fire ganger i Premier League.

SISTE: På vei fra PSG til Premier League!

Etter sammenbruddet av forholdet til Arsenal og Arteta, fikk Aubameyang lov til å gå gratis til Barcelona i februar, og signerte en kontrakt med klubben til juni 2025.

Aubameyang imponerte stort for de katalanske gigantene i andre del av forrige sesong, og scoret 13 mål på 23 kamper.

Imidlertid er Aubameyangs startplass på Camp Nou i fare etter ankomsten til Robert Lewandowski, noe som har gjort at Chelsea har store forhåpninger om å hente Auba tilbake til Premier League og London.