Tommel opp. (foto: liverpool, twitter)

Forrige sesong var Liverpool kandidat til en historisk Quadruple. To cuptitler var i boks, siktet var rettet mot Premier League -og Champions League-titlene. To scoringer skilte de røde fra å kunne kysse CL-trofeet, to poeng i PL. I sommer har toppsigneringen Darwin Nunez kommet på plass for rundt milliarden, men det er fortsatt én spiller som skal gi Liverpool det siste nødvendige langsiktige løftet.

Det er endelig klart for ny Premier League-sesong, for Liverpool betyr dette å sette på plass en «jypling fra Championship»: Fulham -Liverpool, 6. august, 13.30. LeoVegas: sjekk boosted odds for denne kampen. Nå det gjelder spilleren som skal gi Liverpool det siste langsiktige løftet, så starter Jürgen Klopp sesongen uten, men ifølge Football Insiders kilde skal mye skje de neste ukene.

Jürgen Klopp har aldri sett noen grunn til å skjule sin entusiasme for Jude Bellingham. De siste månedene har 19-åringen vært linket til Liverpool, selv om få tror at noe skal skje i sommer, spesielt etter at klubben dro frem rundt milliarden for Darwin Nunez. Ifølge Football Insiders kilde jobbes det likevel aktivt for å lande en avtale med Bellingham som sikrer fremtidig overgang.

Sjekk ut helgens kamper med boosted odds

Football Insiders kilde hevder en avtale faktisk kan være på plass i løpet av de neste ukene. Men hvordan er dette mulig når Borussia Dortmund nekter å slippe Bellingham i sommer?

Ifølge Football Insiders kilde jobber Liverpool med en avtale som sikrer overgang sommeren 2023, men optimalt sett allerede i januar 2023.

Kilden hevder Liverpools overbevisning øker om at dette kan skje, med nye samtaler denne uka. Vi husker godt Naby Keita-overgangen, der Liverpool fikk på plass signaturen rundt ett år før selve overgangen fra RB Leipzig, det er en tilsvarende struktur på avtalen Liverpool nå ønsker å selge inn til Dortmund.

Vi har tidligere sett hvordan Borussia Dortmund har kjempet med nebb og klør for å ikke miste Jadon Sancho og Erling Haaland, men vi har også sett Bundesliga-klubben ikke ha pondusen til å beholde superstjernene når gigantene fra Premier League går all in for overgangen.

Trenger en Bellngham-signering for Liverpool å gi det Klopp og gjengen forventer av løft? Vi så hvordan det gikk med Jadon Sancho i debutsesongen da Man Utd virkelig trengte vingen i toppform, men i tilfellet Bellingham er situasjonen en helt annen. Hos Birmingham viste tenåringen at han også er som skapt for engelsk fotball. Prestasjonene i 41 Championship-kamper var det som fikk Manchester United, Dortmund og andre til å hamre på døra.

Vi følger spent med på prosessen, og blir ikke overrasket hvis Liverpool manøvrerer seg til en tidlig signering av Bellingham.