Kaptein for de gode tidene. (foto: schmeichel, twitter)

Da ryktet kom om at United hadde sådd ideen om å hente inn Schmeichel, eksploderte det på nettet. Yes, yes and yes! Det var helt tydelig at drømmen om return of a Schmeichel til Old Trafford lå der latent hos mange.

Ingen tviler på at Kasper Schmeichel kunne gjort nytte for seg hos United, denne sesongen holdt han buret rent i 13 Premier League-kamper for Englands 5. beste klubb, men da dansken rundet 33 begynte de fleste å tvile på at vi skulle få oppleve et Schmeichelsk primalskrik også på denne siden av årtusenskiftet.

Nå begynner det å nærme seg et logisk utfall.

Les: Portugisisk media: United har funnet spilleren som skal pushe Luke Shaw

Det var ryktet om at United ikke så på unge Dean Henderson som helt klar, som startet det hele, mens David de Gea med sine vekslende prestasjoner selv har sådd tvil om hvor stor tillit han fortjener. Når du plusser på at Sergio Romero har Leeds bankende på døra, blir en Schmeichel-overgang alt annet enn utroverdig.

Selv om Brendan Rodgers kommer til å bite seg fast i leggen på dansken hvis United prøver seg, er hovedpersonen klar som et egg – selv for en liten rolle på Old Trafford.

Les på Popidol: Du kan glede deg i «Honest Thief» er Liam Neeson enda litt tøffere

Det er en lagkamerat til Schmeichel fra Manchester City-tiden som bekrefter drømmen om Old Trafford.

-Schmeichel er en enorm United-fan. Det vil være den største dream come true hvis han lykkes med en overgang til United. Hvis Kasper får muligheten til bare å spille ti kamper for United, hadde han hoppet. Det er ganske enkelt så stort for ham, og han vil gjør alt for å komme til klubben, sier tidligere City-spiller Mikkel Bischoff til Ekstrabladet.

Ekstremt god, erfaren (de riktige United-genene) og vilig til å spille annenfiolin.

For United hadde en Schmeichel tilbake på Old Trafford i tillegg blitt en gedigen markedsføringssuksess. O store fotballgud, la dette skje.

Les: Storhandler: Ferran Torres er bare første av fem