Diego og Eden var en av gutta

Carlo Ancelotti som sjef for Everton ser seg i bakspeilet og har funnet frem til en gammel kjenning fra tiden i Chelsea. – Toffes fikk ikke den hockeykølle-effekten de håpet på da de ansatte manager legenden og måtte tilslutt nøye seg med en 12.plass i Premier League.

Mens alle de andre i de to fotballbyene Liverpool og Manchester ruster opp kraftig opp står det så langt neste helt stille hos Everton. Carlo Ancelotti har fortalt sine sjefer igjen at hvis de vil ha mirakler må litt mer penger legges på bordet.

Les: Chelsea kaster seg inn i kampen om Real Madrid spiller

Nå er en Chelsea legende som tilbrakte et tiår med The Blues nær et gjensyn med Carlo Ancelotti. – Den tidligere tre ganger Premier League-vinneren Branislav Ivanovic er den perfekte kandidat til å tette igjen Everton sitt skrøpelige forsvar.

The Sun melder at Everton har gitt et meget godt tilbud til Branislav Ivanovic som er «fri agent» etter tre år med Zenit St. Petersburg.

Ivanovic forlot The Blues i 2017, men har opprettholdt et høyt spillnivå i Russland.

Serberen var en sentral del av klubben de to siste seirene i ligatittelen, og klarte til og med fire mål da Zenit oppnådde liga- og cupdobbel forrige sesong.

Til The Sun sier Ivanovic:

«Jeg vil sannsynligvis fortsette karrieren min på Everton»

«Jeg fikk et godt tilbud fra dem, jeg vil se hvordan ting går.»

Ivanovic spilte under Ancelotti på Chelsea mellom 2009-2011, noe som var en positiv opplevelse for begge parter.

Les: Brentford har en negativ sluttspillrekord