İlkay Gündoğan

Det blir enda merkeligere etter å ha sett gårsdagens FA-Cup finale mellon Manchester City og Manchester United at de himmelblå bare var villige til å gi et års forlengelse for deres kaptein og midtbanespiller ekstraordinær İlkay Gündoğan.

32 åringen ønsket mer og tok naturlig nok kontakt med noen som hadde mer å gi. Barcelona var raskt på ballen og i vinter startet samtaler om en gratis overgang til sommeren.

Fortsatt er ikke løpet helt kjørt for Manchester City som har økt til tilbud til to år. Ilkay Gündogan er en svært viktig brikke i Manchester City sitt mer og mer realistiske løp for som andre lag i historien ta «The Treble»

Les: Vil bruke Mendy i spektakulær byttedeal

Beviste sin verdi til gangs i går!. Gündogdan banket ballen i mål etter ufattelige tolv sekunder av FA-cupfinalen på en nydelig volley. Det raskeste målet i FA-cup filalanes historie ble fulgt opp da Gündogan ble matchvinner med en volley etter et hjørnespark i andre omgang. – Bruno Fernandes scorte Manchester United sitt ene mål på straffe.

Manchester City 2 – Mancheste United 1

Ilkay Gündogan skal være nærme en overgang til Barcelona når kontrakten hans går ut i sommer, melder Sport. 32-åringen skal ha fått et tilbud om en treårsavtale fra den spanske storklubben. Tyskeren har vært Manchester City-spiller siden 2016.

Med noen dager igjen av kontrakten bør Manchester City sette alle kluter til tilby İlkay Gündoğan en kontrakt som gjenspeiler hvor ekstremt viktig han er for laget. – Helst før Champions League finalen mot Inter Milan på lørdag.

Les: Har endelig fått Eden Hazard til å dra