Er lovet Højlund. (foto: united, twitter)

Erik ten Hag sier etter finaletapet mot byrival City at han er stolt av laget sitt denne sesongen. Etter det knepne 2-1 tapet er det likevel lov å stille spørsmål til hva som trenger å skje mellom stengene når United neste sesong skal gå for de store titlene. David de Gea er en av de beste når han er på topp, men står bak tabber som får store konsekvenser for de røde djevlene.

Har ikke Man United en keeper av verdensklasse som klarer å holde hodet kalt gjennom hele sesong – inkludert de største kampene – kan Ten Hag glemme en ny storhetstid. På Wembley ble de Gea som resten av United-forsvaret totalt overrasket av Gündogans volley etter noen sekunder, men ved den andre scoringen til den tyske landslagsspilleren hadde United-keeperen mindre å skylde på.

LES: Totalt kaotisk rundt Messi

For oss som sitter i sofaen er det umulig å sette seg inn i situasjonen som utspiller seg på kamparenaen, der trekk, skudd eller tabber i løpet av noen sekunder kan avgjøre kampen. Det er likevel lov til å stille spørsmålstegn ved David de Gea inngripen på Gündogans andre scoring. Er ikke dette noe førstekeeperen hos verdens største klubb må redde?

Ja, det var mye folk i feltet, men ballen virket å sprette mot hjørnet i slow motion, der De Gea var overraskende treg til å bevege seg mot ballen.

LES OGSÅ: Måtte sparke Man United-kompisen

Da har vi det tilbakevendende spørsmålet: Er David de Gea virkelig førstekeeperen som skal avgjøre de største kampene for Man United de kommende tre sesongene?