Tommelen opp!

Med en årslønn på 260 millioner kroner er det klart Real Madrid er rimelig fornøyde de slipper det siste året av kontrakten til den belgiske superstjernen Edern Hazard. – Siden Hazard kom til klubben sommeren 2019 for hele 115 millioner euro har alt som kan gå galt gått galt.

Eden Hazard er Real Madrid sin siste Galácticos!

På 76 kamper har det blitt bare, syv mål og 12 assists i den hvite skjorten. Man blir helt svimmel hvis man regner ut hva det har kostet pr mål. 260 millioner kroner ganger 3 pluss 115 millioner euro x 11,8 for å få kroner= 2,137 milliarder delt på syv. = 305 285 714 pr mål!!

Les: Gedigen mulighet har åpnet seg for Arsenal!

Real Madrid er full av lovord for deres belgiske stjerne nå som de kan annonsere at han forlater klubben etter sesongen. – Selv om det ikke er annonsert kan vi garantere det ligger en skikkelig fet fallskjerm inne i avtalen.

Real Madrid og Eden Hazard har blitt enige om en avtale som vil føre til at spilleren blir løst fra kontrakten sin 30. juni 2023.

«Real Madrid vil gjerne uttrykke sin takknemlighet til Eden Hazard og ønsker ham og hele familien alt godt i neste kapittel»

Uansett hva neste kapittel måtte bli er det ingen som er villige til å matche lønna i Real Madrid. Athletic skriver at han vurderer å pensjonere seg.

Hazard har stått for ett mål og to assist på ti kamper denne sesongen.

Belgieren, som scoret 33 mål på 126 landskamper for landslaget, han var Chelsea sin store stjerne mellom 2012 og 2019. Før det tilhørte han Lille.

LES OGSÅ: Måtte sparke Man United-kompisen

Det er flere som forsvinner ut portene på Santiago Bernabéu Stadion.

Forrige uke fortalte Carlo Ancelotti han ikke visste om Marco Asensio blir med videre. På lørdag ble det klart at spilleren med 285 kamper, 61 scoringer og 32 assists i Real-drakta er ferdig.

Partene ble ikke enige om betingelsene for forlengelse, nå går 27-åringen med 17 titler, inkludert 3 i La Liga og 3 i Champions League ut som free agent.

Les på Engelske klubber: Blir ingen fortsettelse med Allardyce