Pleier å ha kontroll, som i denne. (foto: chelsea, twitter)

Den argentinske manageren Mauricio Pochettino er allerede i gang med en gigantisk ryddejobb hvor formålet selvsagt er å ha et vel fungerende lag og samtidig unngå strakk for økonomisk ubalanse. Eksperter har regnet seg til at netto salg denne sommeren må være over 2,5 millarder, muligens mye ler avhengig av hvem som selges og hva som blir neste sesongs lønnsbudsjett.

Kepa Arrizabalaga er tilbake som førstekeeper og selv om det er langt fra optimalt er hans posisjon egentlig ikke truet av Edouard Mendy som har fått sparsomt med spilletid denne sesongen. Mauricio Pochettino er en stor beundrer av André Onana som har oppgaven å stoppe skuddene til İlkay Gündoğan neste lørdag i Champions League finalen mellom Manchester City og Inter Milan.

Les: Har endelig fått Eden Hazard til å dra

Inter Milan har virkelig ikke lyst til å selge André Onana, men kan fristes av en byttedeal som inkluderer Edouard Mendy, som faktisk er en svært habil keeper.

Foot Mercato opplyser at London-klubben er klare til å legge inn et bud på Inter-keeper Andre Onana, som inkluderer en overgangssum og Mendy i avtalen.

Les: Gedigen mulighet har åpnet seg for Arsenal!