Auf Wiedersehen. (foto: dortmund, twitter)

Borussia Dortmund har denne uken gitt Jude Belliingham videre, som Dembele, som Pulisic, som Sancho, som Haaland. Den tyske klubben er mestere i å gi sine talenter full tillit til utvikling i rekordfart. Klubben er også eksperter i å kjøpe billig og selge svindyrt. Med godt over milliarden inn fra Belligham-salget, skal nye spillere hentes inn i sommer.

Bild hevder Dortmund sikter seg inn mot Edson Alvarez (25) som førstevalg til å erstatte Bellingham på midten, men kan fort ende opp med at Ajax presser opp til et prisnivå Dortmund ikke er villig til å møte, selv med Bellingham-euros på bok.

LES: Overraskende kamp om signaturen til Kasper Dolberg

Den tyske avisen hevder Dortmund har funnet en verdig kandidat i Serie A. Dansken Morten Hjulmand har spilt for Lecce siden 2021, 23-åringen har gjort seg fortjent til kapteinsjobben og kommer prismessig gunstig ut for Dortmund. Med markedsverdi på 15 millioner euro blir det mye spiller for pengene for Dortmund.

Både Alvarez og dansken er riktignok mer defensivt orientert enn Bellingham, Bild hevder begge er kandidater til å erstatte Bellingham.

LES: Erik ten Hag er usikker på Amad Diallo etter imponerende utlån

Med Emre Can på en mulig exit, kan Dortmund ende opp med både Alvarez og Hjulmand hvis det er åpning.