Dolberg fra Sevilla-oppholdet han kommer til å fortrenge. (foto: sevilla, twitter)

Vi har fulgt ferden til den tidligere superdansken som jobbet seg oppover i Ajax-systemet hos Erik ten Hag – og raste nedover på ønskelista hos klubber rundt i de største ligaene. Nå opplever vi for første gang på lenge at det er kamp om signaturen til den danske landslagsspilleren, men uten at det kommer til å få Dolberg til å ta stiften.

Da Kasper Dolberg dundret rundt med sin lyse lugg i Ajax-drakta frem til 2019, ble han sett på et av de virkelige store stjerneskuddene. Patrick Vieira hentet spissen til Nice, det begynte bra, men så har dansken gått på den ene sportslige nedturen etter den andre.

LES: The Athletic: Avtale på plass med ny spiss

Vieira fikk sparken hos Nice halvannet år senere, Dolbergs scoringsteft forsvant. Nice betalte rundt 200 millioner kroner i 2019, med bare 85 kamper i Nice-drakta og 24 scoringer sendes 25-åringen ut på ny exit, denne gangen permanent. Dolberg har denne sesongen vært innom Sevilla og Hoffenheim på leieopphold, også her uten suksess.

Denne uken kom ryktet fra Belgia at Anderlecht nærmet seg en permanent overgang med Dolberg. Het Laatste Nieuws hevder Nice godtar 4,5 millioner euro for dansken, noe som blir et tap på investeringen på rundt 170 millioner kroner!

LES OGSÅ: Erik ten Hag er usikker på Amad Diallo etter imponerende utlån

Ifølge voetballnieuws blir det nå kamp om danskens signatur. Seriemester Royal Antwerp har kastet seg inn i kampen, og har bestemt de vil ha dansken med seg og ikke mot seg i hjemlig liga. Som seriemester har Antwerpen-klubben billett til spill i Europa som de kan vifte med, da er det opp til Dolberg å velge klubben som ikke sender karrieren videre ned i svalestupet. Vi tipper spill ute i Europa teller mye for dansken som skal overbevise landslagstreneren om at han fortjener å bære den røde drakta.