Netflix vurderer å lansere live sportsdekning og starter med kjendisgolfturnering. Nylige rapporter fra Wall Street Journal indikerer at Netflix byr på rettighetene til å kringkaste en kjendisgolfturnering som er planlagt til høsten. Arrangementet sitt konsept er å sette sammen de beste golfere med Formel 1-førere.


The Wall Street Journal hevder at Netflix ønsker å begynne å dekke sport gjennom direktesendinger. Dette burde ikke komme som noen overraskelse siden plattformen har høstet positive anmeldelser for sine Formel 1- og tennisdokumentarer, og vil snart lansere en ny serie, denne gangen rundt den spanske La Liga.

Les: Sergio Ramos vil returnere til klubben der det tok av

Nylige rapporter fra Wall Street Journal indikerer at Netflix for tiden er engasjert i diskusjoner om livestreaming av en kjendisgolfturnering som er planlagt til høsten. Arrangementet, som vil finne sted i Las Vegas.

I første kvartal 2023 nådde Netflixs abonnentbase imponerende 232,5 millioner, noe som ga selskapet en betydelig innvirkning på hele strømmeindustrien. Med introduksjonen av direkte sportssendinger har Netflix som mål å styrke sin posisjon ytterligere og nå et nytt publikumssegment.

Ettersom konkurrenter som Hulu og Apple TV+ beveger seg inn i live sport, ønsker ikke Netflix å ligge bak. Dessuten gir kjendisgolfturneringen Netflix en ekstra mulighet til å utvide sin reklamevirksomhet. Ved å sende turneringen direkte kan Netflix tiltrekke seg sponsorer og annonsører som ønsker å nå turneringsseere.

les på Radiosporten: Mens Arsenal konsentrerer seg om Declan Rice åpnes døra for Barcelona