Gir full støtte. Til det er over. (foto: chelsea, twitter)

Det er ikke alle som husker det, men Guardiolas Man, Kevin de Bruyne, løp rundt i Chelsea-drakt fra 2012. Det ble mindre med den blå drakten, for belgieren fant aldri den riktige døra inn i Chelsea-troppen og endte på utleie for han forsvant som en fotnote i klubbhistorien i 2014.

Etter en sesong hos Wolfsburg bar det til Manchester. Hos Manchester City er det De Bruyne som har har tatt styringen. Nå er belgieren den ubestridte lederen i angrepet hos Premier Leagues beste klubb – og snart vinneren av CL-trofeet (tror nå vi).

Les: Alle snakker om supertalent James Carragher unntatt pappa som snakker om absolutt alt

Før lørdagen CL-generalprøve mot Chelsea i Premier League fikk Tuchel spørsmålet om Timo Werner og Kai Havertz også må bort fra Stamford Bridge og Premier League for å få løst ut potensialet sitt.

Chelsea-manageren sløser ikke bort tid med å sammenligne de Bruynes situasjon med Werner og Havertz.

-Denne ligaen er den beste for å utfordre hver eneste spiller og manager til det høyeste nivåeet i fotball. Du har to muligheter: You step up or you don´t. Hvis du ikke gjøre det, da klarer du deg ikke i denne ligaen, sier Tuchel ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Conte ønskes tilbake til Premier League

-Dette er en tøff klubb der det ikke handler om andre -eller tredjeplasser. Alt handler om å vinne. Dette er det riktige steget for å få ut det beste i dem… De er fortsatt på vei, og we will boost them, noe som allerede er i gang. For noen går det raskt, for andre saktere, men så lenge de er Chelsea-spillere får de vår fulle støtte, avslutter Tuchel.

Så lenge de er Chelsea-spillere

Pep gikk god for´n – og det stemte. (foto: chelsea, twitter)

Kai Havertz har våknet de siste ukene, Timo Werner satte inn den ekstremt viktige førstescoringen mot Real Madrid i returkampen. Fortsetter de dette uke inn og uke ut, er det en fremtid på Stamford Bridge. Hvis ikke, er Thoms Tuchel den første til å sende begge ut på overgangsmarkedet.

Les: Thomas Tuchel velger Liverpool stjerne foran Haaland og Lukaku