Xabi Alonso, allerede genierklært. (foto: Bayer Leverkusen)

Pep Guardiola løftet sitt fjerde Premier League-trofé på rad. Liverpool har hatt storhetstid under Mester Klopp, men Guardiola og City har sørget for å plage Liverpool-supporterne i Premier League. Å erstatte verdens beste trener når han forlater klubben i 2025 er neste umulig. Likevel, Manchester City-ledelsen er overbevist de har funnet rett mann til å kaste seg inn etter Guardiola – og fortsette å plage supporterne hos sin største rival sammen med Arsenal de siste fem sesongene.

I 2025 takker Pep Guardiola for seg, jobben er godt i gang med å finne erstatteren som kan bygge på og videre på jobben Guardiola har lagt ned siden 2016. Ifølge Footballtransfers har en enstemmig ledelse hos Manchester City funnet sin mann: Xabi Alonso.

LES: Chelsea eier Todd Boehlys største tabbe ble presset igjennom av de som sitter på de store pengene

Ifølge Footballtransfers kilde «tett på klubben» er Alonso ikke bare favoritt, han er den eneste kandidaten som City vurderer som erstatter til geniet Guardiola.

Skal bli en interessant prosess det neste året, der både Real Madrid og Manchester City skal tilby den for tidens mest ettertraktede treneren jobben. Vi tipper Liverpool-supporterne holder pusten når det nærmer seg neste sommer. Er det en trener de ikke ønsker mot Liverpool, er deres egen legende og drømmetrener Alonso.

F7: Saudi Arabias kongefamilie fortsetter å bygge et harem av fotballklubber