Var selv til stede da Wayne Rooney gjorde det umulige mot City. (foto: salford, twitter)

Begynner du å prate om class of 92 når du er i den røde delen av Manchester, kommer smilene frem hos folk. Beckham, Scholes, Giggs, Gary/Phil Neville og Nicky Butt var gutta som sammen jobbet seg oppover rekkene hos Man United og var med på å gi Alex Ferguson fotballherredømme i Europa. I 2014 bestemte medlemmer av ’92-gjengen å kjøpe seg en fotballklubb. De siste åtte årene har Gary Neville stått som CEO, nå er det tid for skifte.

Salford City har de siste årene fått fart i seilene og presser på for opprykk fra League Two. For Sky Sports-kommentator Neville er det på tide å få inn en leder som har kapasitet til å gi klubben fokuset den fortjener.

LES: I ferd med å miste forrige sesongs Premier League-helt

-Klubben utvikler seg i et så høyt tempo at den trenger en som kan fokusere på den og være der hver dag. Jeg har satt pris på mine åtte år, og kan ikke tro hvor mye vi har fått til i løpet av denne tiden. Jeg vil nå sitte tilbake og kose meg på kampene, sikker på at klubben er i gode hender, sier Neville til Salfords hjemmeside.

Og de trygge hendene tilhører Nicky Butt. Class of ’92-medlemmet med det noe uheldige etternavnet har samlet seg verdifull erfaring med ni år på Man Uniteds akademi, nå blir han big boss for Salford City. Vi har humret litt over klubbprosjektet til Man United-legendene, men har sett at det jobbes profesjonelt og langsiktig, noe som har gitt resultater.

LES OGSÅ: Pris på 1,5 milliarder skremmer Real Madrid

Vi ønsker Butt lykke til på reisen opp League Two, League One, Championship og til den fotballhellige gral, Premier League.