To inn, tredje på vei. (foto: spurs, twitter)

Tottenham er aktiv på markedet i sommer og har lagt en plan B om de ikke får tak førstevalget.

Leeds United-vingen Raphinha har blitt et overgangsmål for Tottenham etter interesse fra Barcelona og Arsenal, ifølge The Athletic.

Brasilianeren er en av Premier Leagues etterspurte spillere denne sommeren. Etter å ha bidratt sterkt til å redde plassen i Premier League, har han tiltrukket seg oppmerksomhet fra mange andre klubber.

SISTE: Forbereder gigant-bud på Bellingham

Leeds vil gjerne beholde Raphinha, men aksepterer at han kan se etter en større utfordring andre steder. Dessuten vil Elland Road-klubben ha vanskeligheter å si nei til en betydelig fortjeneste på angriperen.

Barcelona har lenge vært favoritter t åil signere Raphinha. Nylig kom Arsenal på banen for 25-åringen, bare for å få et bestemt «nei» fra Deco, spillerens agent.

Raphinha. (foto: leeds, twitter)

The Athletic hevder imidlertid at Raphinha fortsatt kan flytte til Nord-London, men at Tottenham er mer attraktivt alternativ.

Spurs følger nøye med på kantspillerens situasjon mens de veier opp et bud. Men dette er en del av en større plan fr< Tottenhams fotballdirektør Fabio Paratici sin side.

TIL SERIE A: Mourinho har United-klippe i boks, City-spiller neste!

Paratici liker å ha en backup i tilfelle en annen avtale faller igjennom, som med Evertons Richarlison. Tottenham skal være villige til betale 50 millioner pund for Everton-spilleren

The Athletic legger imidlertid til at Tottenham-sjef Antonio Conte ikke ønsker å signere begge.