Hadde sikkert en prat eller to om arbeidsforholdene hos Juventus. (foto: united, twitter)

Det har stilnet i den røde delen av Manchester (ikke mye, men litt) etter at regjernende verdensmester Paul Pogba ga fra seg nøkkelkortet på Carrington. Real Madrid, som har flørtet med franskmannen de siste sesongene, var ikke interessert da muligheten bød seg. Det har vært snakk om PSG, men de ser ut til å ha nok med «tidligere superstjerner» som skal etablere seg (eller begynne å levere igjen i tilfellet Neymar). Da er det ett alternativ igjen for 29-åringen.

Under 1800 minutter på kamparenaen i løpet av forrige sesong hos United, med flere gule kort enn scoringer (8 gule, 1 scoring, 9 assists). Det svinger ikke akkurat rundt Pogba når han går inn i forhandlinger med neste arbeidsgiver – denne gangen uten avdøde agent Raiola.

LES: Forbereder gigant-bud på Bellingham

Likevel, Juventus har bare gode minner med den kreative midtbanespilleren, der han kom til Torino som free agent i 2012, leverte kanskje sine beste sesonger i Juve drakta med 34 scoringer og 40 assists på 178 kamper. Så fant Manchester United ut at de hadde tabbet seg da Pogba ble sluppet, og dro frem rundt milliarden og overførte til Serie A-klubben.

Nå står Pogba igjen som free agent etter årene hos United. Ifølge flere engelske medier hadde Pogba muligheten til å signere for Manchester City i sommer, men takket nei etter lengre betenkningstid. Det var vel en grense også for Pogba hvor mye han skulle provosere United-supporterne.

Foot Mercato holder god track på de franske spillernes bevegelser, nå hevder det franske mediet at 29-åringen har signert fireårskontrakt.

LES: Leeds enig med Bayern München rett etter det personlige var på plass

Da får vi se om Pogba bringer mer hell og lykke for Juventus.