Dansk dynamitt! (foto: brugge, twitter)

Da FC Porto sto klar på hjemmebane den uken for andre kamp i CL-gruppespillet, var det etter et knepent 2-1 tap mot Atletico Madrid og solide 15 poeng på 6 kamper i hjemlig liga. Altså, ingen krisestemning. Så smalt det skikkelig mot FC Brugge med scoringer av en norsk tenåring og dansk landslagsspiller. Porto ble sendt i garderoben med 0-4 tap, på tribunen satt en fornøyd Tottenham-speider.

Nå er det ikke uvanlig at Premier League-klubbene har speidere på kamper rundt i Europa, men ifølge Voetbal Nieuws var Tottenham-speideren på tirsdagens Champions League-kamp i Brugge spesielt for å se på 22-åringen Andreas Skov Olsen. Allerede med 21 kamper i den danske landslagskdrakta og 7 scoringer har midtbanespilleren spilt seg godt inn på radaren hos Tottenham.

LES: Fikk seg en skikkelig «Bodø/Glimt-behandling»

Mot Porto viste Skov Olsen seg igjen frem med storspill og scoring. Denne sesongen har midtbanespilleren totalt hamret inn 6 mål på 11 kamper.

Dansken er en spiller som vil passe perfekt inn i Contes system, Tottenham digger sine dansker. Først Christian Eriksen, nå Pierre-Emile Højbjerg. Vinteren 2021 var Tottenham sterkt linket til Mikkel Damsgaard, nå dreier det seg om Skov Olsen.

LES: Nübel har gitt Bayern München et klart ultimatum

Ifølge Voetbal Nieuws ga Tottenham-speideren signaler om at han var sterkt imponert over Skov Olsen. 22-åringen har kontrakt med Club Brugge til 2026, men det er tvilsomt at den belgiske klubben får beholde Skov Olsen mer enn til sommeren. Tottenham kommer neppe til å la denne muligheten gå fra seg.

LES OGSÅ: Frister David de Gea erstatter med gigantlønn