Er dette han vil gjøre frem mot VM-sluttspillet - og etter. (foto: leeds, twitter)

Ingen hos Tottenham kan klage på sommerens overgangsvindu. Ingen kan heller klage på sesongstarten med 14 poeng på 6 Premier League-kamper, i Champions League har det blitt seier mot Marseille og tap mot Sporting Lisboa. Det var likevel en spiller Antonio Conte gjerne skulle ha med seg i troppen inn i sesongen, 24-åringen valgte Marco Silva.

Daniel James har vært med på litt av en fotballreise de siste sesongene. Hentet til Manchester United fra Swansea i 2019, 74 kamper i United-drakta (9 scoringer, 9 assists), men uten å overtale managerne om mer spilletid. Overgang til Leeds i 2021, der Marcelo Bielsa hadde jobbet hardt for å overtale vingen til å velge Elland Road og ikke Old Trafford to år tidligere.

LES: Fikk seg en skikkelig «Bodø/Glimt-behandling»

Så forsvant Bielsa ut porten halvveis i sesongen, inn kom Jesse Marsch som styrte inn til fortsatt spill i øverste divisjon. For Daniel James ble det 37 kamper på banen forrige sesong, men på slutten færre og færre minutter på banen.

I sommer var James sterkt linket til Tottenham, der Antonio Conte ifølge The Times skulle ta jobben med å overtale waliseren at han passet perfekt inn i Conte-fotball. Spurs-manageren så James som en viktig backup for sine vinger, men klarte ifølge det engelske mediet ikke å overbevise 24-åringen om at han faktisk kunne forvente seg nok spilletid.

For en spiller som allerede har slitt benken hos Manchester United, er det ikke lenger like glamorøst å bli kontaktet av de største Premier League-klubbene med de beste managerne lenger, spesielt ikke når et historisk VM-sluttspill venter om få måneder. James valgte utleie til Fulham og Marco Silva.

Sorry, Conte, you can’t win them all.