Paulinho hadde noen spesielt gode sesonger hos Barcelona.

I september var det slutt for Paulinho med saudiarabisk fotball. Brasilianeren valgte exit fra Al-Ahli og bestemte seg for at det var ikke var nok med grismye penger inn på lønnskontoen. Den tidligere Barcelona-spilleren vender nå hjem.

Det har vært litt av en fotballreise for den brasilianske midtbanespilleren. I 2013 forlot han Cortinthians for 17 millioner pund.

Les: Forlot Liverpool i sommer – er nå nesten i hælene på Erling Haaland

Tottenham var villig til å gjøre Paulihno til klubbens dyreste overgang, men allerede etter 67 kamper var arbeidsforholdet over. Brasilianeren hadde bidratt med 10 scoring og 7 assists, nå kalte den tidligere brasilianske landslagstreneren Luiz Felipe Solari fra Guangzhou Evergrande.

Et overraskende karrierevalg, men dette hindret ikke Barcelona fra å hente Paulinho fra Kina til Camp Nou i 2017. Her ble det 49 kamper på brasilianeren fordelt over to sesonger. Paulinho ble her omtalt som en av nøkkelspillerne, og bidro til det som i dag virker fjernt: Barcelona tok the double!

Så var det tilbake til Guangzhou for solide 42 millioner euro i 2019, rett inn i viruskaos, exit, overgang til Al-Ahli for fire kamper og nå retur til hjemlandet. Vi blir andpustne av mindre.

Les på F7: O.J Simpson er en helt fri mann

På onsdag ble det klart at 33-åringen har signert for gamleklubben Corinthians. Vi ønsker Paulinho lykke til, tilbake på sporet.

Les: Hulk er langt fra ferdig – dro til med «The Double»!

Å ja, ikke bli overrasket hvis Paulinho dukker opp i en av de største europeiske ligaene igjen…