Har reist seg etter United-nedturen. (foto: inter, twitter)

Alexis Sanchez, den glemte og bortgjemte superstjerna. Arsenal-supporterne husker chileneren som en gigant, økonomidirektøren til Manchester United trenger år på å fortrenge oppholdet til chileneren på Old Trafford. Inter Milan-supporterne er ikke helt sikre på hva de vil huske fra angrepsspillerens opphold på San Siro.

Nå skal ingen ta fra Sanchez Serie A-titlen forrige sesong. 7 scoringer og 7 assist med spilletid i 30 av Serie A-kampene viste at chileneren gjorde jobben for Conte, men denne sesongen under Inzaghi har det blitt 300 minutters spilletid i serien med 1 scoring og 3 assists.

Les: Hulk er langt fra ferdig – dro til med «The Double»!

Nå kaller gamleklubben.

United-supporterne trenger ikke å frykte et Sanchez comeback på benken, denne gangen er det Barcelona som har 32-åringen på blokka. 2011-14 dundret Sanchez fremover på banen i Barca-drakt. Supporterne husker godt spilleren med 46 scoringer og 37 assists på 141 kamper.

Ifølge Sport jobber Xavi med å kvitte seg med Luuk de Jong og samtidig hente inn tidligere lagkompis Sanchez i januar. Den spanske avisen hevder en bytteavtale vil være av interesse for Inter, der italienerne overtar leien av de Jong fra Sevilla, mens Barca leier Sanchez.

Les på F7: O.J Simpson er en helt fri mann

For Barcelona er dette tiden for kreative løsninger med tro på at «det som har fungert før, fungerer også nå», Inter-manager Inzaghi har neppe problemer med å sende Sanchez ut av San Siro for noen måneder.

Sanchez var med da ting var på stell i klubben. (foto: barcelona, twitter)

Med Sergio Aguero pensjonert og ute av regnestykket til Xavi, høres dette ut som en løsning (hvis Sanchez skjønner sitt eget beste i lønnsforhandlingene). Sanchez til Xavis Barca-fotball høres i tillegg ut som en potensiell suksess.

Les: Forlot Liverpool i sommer – er nå nesten i hælene på Erling Haaland