Steven Gerrard

Problemet med de som ikke vil vaksinere seg er ikke bare isolert til det faktum at de sprer en dødelig sykdom, påfører medmennesker og samfunnet enorme utgifter og en forlenget en pandemi vi drømmer om snart er slutt.

Selv om man ikke tenger å være smart for å være en fotballspiller, så bør de i det minste være klar til å motta enkle kommandoer og forholde seg til fakta.

Når man er så tjukk i hue dukker det helt klart opp andre problemer. Stadig flere arbeidsgivere ser vaksine motstand som et så stort problem at ansettelse er helt uaktuelt.

Les: Skjønner ting er på stell når Haaland og Dembélé er plan B

Liverpool legende og Aston Villa manager Steven Gerrard er forsiktig i sin ordbruk, men meningen er helt klar.

«Vi er veldig nøye i vår rekrutteringsprosess», sier han til The Times.

Steven Gerrard (41) har hatt en god start på oppholdet som Aston Villa-trener. I tillegg til tap mot topplagene Liverpool og Manchester City, har 41-åringen klart å ro hjem tre seire.

Nå nærmer januarvinduet seg der Steven Gerrard får en første sjanse til å forme troppen etter hans ønsker. Spillere den tidligere Liverpool-spilleren ikke er interessert i å rekruttere? Uvaksinerte.

«Vi er veldig nøye i vår rekrutteringsprosess og ser på alt. Så det (om spilleren er vaksinert eller ikke) vil helt sikkert komme opp»

Premier League har blitt hardt rammet av økt smittespredning den siste tiden. Blant annet har både Tottenham og Manchester United blitt tvunget til å utsette kamper på grunn av koronautbrudd i sin spillertropp.

Les: Tilbake i Allsvenskan etter dramatisk snuoperasjon