Foto: Molde FK: Jacob Karlstrøm

Molde og overraskende Viking viste seg utover i årets sesong å være de eneste reelle utfordrerne til Bodø/Glimt i kampen om seriegull. – Hovedtrener Erling Moe vet forsterkninger må gjennomføres hvis sølv skal byttes med gull neste år.

Det er et mer akutt problem som nå løses med Tromsø Keeper Jacob Karlstrøm, Molde sin førstekeeper Andreas Kristoffer Linde ønsket ikke forlenge sin kontrakt. 24 åringen har hele sitt liv spilt for Tromsø og denne sesongen stått i mål i samtlige kamper i serien.

Les: Skjønner ting er på stell når Haaland og Dembélé er plan B


Molde Fotballklubb melder at 24-åringen står med 95 A-lagskamper for Tromsø og at han har knyttet seg til klubben ut 2025-sesongen.

– Det er utrolig deilig. Jeg har blitt godt tatt imot av hele klubben og gleder meg til å møtte resten av gutta over nyttår. Det skal bli godt å komme i gang, sier Karlstrøm til Molde sine sider.

Når vi ikke fikk forlenget med Linde, så var Jacob den første som Per Magne og keeperteamet valgte ut. Han er god med begge bein og passer godt inn i gruppa. Vi er veldig fornøyd med å få på plass vårt førstevalg! Han blir helt sikkert en verdig og god arvtaker etter Andreas, sier Ole Erik Stavrum.

Les: Zlatan Ibrahimovic møtte Pave Frans