Starstruck. (foto: Dortmund, twitter)

Det var topp mot bunn. I onsdagens kamp var det ingenting som tydet på at Dortmund og Greuther Fürth skulle befinne seg på et annet sted av tabellen.

Greuther Fürth er med sine 4 poeng halvveis ut i sesongen på stø kurs mot retur til Bundesliga 2. Dortmund trengte tre poeng for å ikke la erkerivalen Bayern München øke forspranget, og sørget for å ikke undervurdere motstanderen som på papiret er en «walk in the park» for Haaland og gjengen.

Les: Hulk er langt fra ferdig – dro til med «The Double»!

Dortmund dominterte stort i første omgang, fikk straffe etter halvtimen, som Haaland sikkert sparket til 1-0 ledelse. Jude Bellingham har vært ute i litt ruskete vær de siste ukene etter den utilslørte kritikken av dommeren i Bayern-kampen, mot Fürth klarte han å pådra seg et gult kort da han sto i veien for Fürth-keeper Sascha Burchert i etableringen av mur ved et frispark. Totalt unødvendig, og karantene på 18-åringen i årets siste kamp mot Hertha Berlin.

F7: O.J Simpson er en helt fri mann

Resten av kampen ble det fortsatt enveiskjøring mot Fürth-målet med scoring av Haaland og Donyell Malen. En grei dag på jobb med sanking av Bundesliga-mål og de forventede tre poengene.