Den meget energiske og underholdene vingen Nani ble for alvor synlig på stjernehimmelen etter landsmann Cristiano Ronaldo forlot Old Trafford i 2009, da hadde de vært lagkamerater i to år. – Den nå 35 år gamle tidligere Manchester United vingen signerte ut fra MLS laget Orlando City i slutten av november og er for tiden klubbløs.

Nani skal være på plass i Brasil og i samtaler med Fluminense. Den Brasilianske klubben ønsker en avtale på et år, mens Nani er fast bestemt på en to års avtale.

Les: Skjønner ting er på stell når Haaland og Dembélé er plan B

Den tidligere Manchester United-vingen Nani (35) forlot nylig MLS-laget Orlando City og er dermed klubbløs for øyeblikket. Ifølge overgangsjournalist Fabrizio Romano viser den brasilianske klubben Fluminense nå interesse for å rekruttere den portugisiske veteranen. Partene skal være i samtaler, men det er foreløpig ikke kommet til enighet.

I år sto Nani for ti mål og sju assists på 29 opptredener i MLS.

Nani startet sin karriere i Sporting, en klubb han har spilt for i tre omganger, sist før avreise til USA. Han har også Valencia, Lazio og Fenerbahce på sin CV. Samt godt over 100 landskamper for Portugal.

Les: Ajax-keeper vil hjem til Barcelona