Gresk-australier med bakgrunn fra Australia, Japan og Skottland. (foto: celtic, twitter)

Det er ikke akkurat vill applaus når Tottenham president Daniel Levy nevnes om dagen. – Den lengstsittende presidenten i Premier League har «et forsøk» igjen for å skaffe den riktige manageren til klubben.

Ansettelsene de siste årene og ikke minst sparkingen av den meget populære argentinske manageren Mauricio Pochettino fyller opp tabbekvoten. Selv Antonio Conte som kom inn i november 2021 og først fikk sparken i slutten av mars blir sett på som en tabbe.

Les: Liverpool kan stryke Mario Götze fra sin sommerliste

Totteham minner mer og mer on en klubb som går på jakt etter noen å ta med seg hjem klokken halv tre om natta. Listen med managere som har sagt nei takk er lang, trolig lengre enn det London-klubben satt med da de startet jakten. Nytt navn på listen er Celtic sin gresk-australske suksessmanager Ange Postecoglou.

Han brakte ære tilbake til Celtic etter de led ydmykelsen av å bli slått av den evige nummer to Rangers. Ange Postecoglou som i en årrekke var landslagssjef for Australia har siden han overtok Celtic sommeren 2021 ledet klubben til to doble serie- og cupgull i Skottland.

Sky Sports melder at Tottenham og Ange Postecoglou er enige og at en offentliggjøring vil skje i løpet av et par dager. – Etter meldingen fra Sky har Olympique de Marseille meldt at det er slutt for deres manager Igor Tudor slutter etter endt sesong. Get French Football News melder at Marseille har kontaktet Ange Postecoglou noe som kan skape problemer for Tottenham, ting er ikke sikkert før det er helt i boks.

Les: AC Milan har lært – Setter en utkjøpsklausul på 2 milliarder

Marseille lener seg sterkt på CAA Sports for å finne sin neste manager. Klubbens president, Pablo Longoria, er representert av CAAs Frank Trimboli, det samme er Postecoglou.

I går kveld skal Frank Trimboli ha informert sin klient at det ligger en svært lukrativ mulighet på den franske middelhavskysten