Fløtt dere!

Han har overraskende få scoringer i forhold til fart, kraft og teknikk, men for Wolverhampton er og blir Adama Traore klubbens store ressurs. Nå skal det jobbes hardt for å overbevise vingen om å holde seg på Molineux, selv når kontrakten løper ut i juni.

Traore fikk smaken på å spille for en av de største klubbene da han returnerte til Barcelona på utleie i januar 2022, men klarte ikke å overbevise Xavi om å benytte seg av kjøpsopsjonen. 12 kamper og 2 assist i løpet av en halv sesong var langt fra nok.

LES: The Guardian: Siste sjanse for Moyes

Tilbake på Molineux denne sesongen har Traore 40 kamper på banen med 3 scoringer og 2 assists. Fortsatt ikke noe å juble over, men 27-åringen har tydeligvis overbevist Lopetegui og ledelsen.

-Adama er en spiller vi gjerne vil beholde, og vi prater med ham. Han er nå uten kontrakt, men det betyr ikke at det er mulighet å nå frem til avtale, begynner sportsdirektør Matt Hobbs til klubbens hjemmeside.

Som skjønner at 27-åringen må sjekke ut sine muligheter.

-Han har gjort seg fortjent il å undersøke hva som finnes av andre muligheter der ute, kommer det fra Hobbs.

LES OGSÅ: Måtte sparke Man United-kompisen

For noen sesonger siden var Traore en av de virkelig ettertraktede vingene i Premier League, men interessen fra de største klubbene har avtatt i takt med at kraftvingen viser en skummelt manglende effektivitet foran motstandernes mål.

Vi blir ikke overrasket hvis Wolverhampton får med seg 27-åringen videre, klubben han fortsatt blir sett på som en av de store stjernene.