Igor Tudor etter nok en suksess hos Marseille. (foto: marseille, twitter)

Celtic-manager Ange Postecoglou har insistert på at koblinger til den ledige Tottenham Hotspur-managerrollen ikke er «registrert» hos ham. Totteham som minner mer og mer on en klubb som går på jakt etter noen å ta med seg hjem klokken halv tre om natta skal i følge flere engelske medier allerede være enig med den gresk-australske manageren.

De siste som takket nei, Julian Nagelsmann og Arne Slot førte til en aksjon fra fans om å fjerne Tottenham president Daniel Levy. – Nå står «enigheten» med Postecoglou i fare.

Les: Liverpool kan stryke Mario Götze fra sin sommerliste

Igor Tudor har bekreftet at han vil forlate Olympique de Marseille ved sesongslutt. Les Phocéens er derfor på jakt etter en ny manager og har to mål i tankene: Ange Postecoglou og Marcelino.

Tudor varte i mindre enn ett år som Marseille-manager, og forlot halvveis gjennom en toårig avtale. Han siterte «private og profesjonelle grunner» som motivasjonen for hans tidlige avgang.

Gitt at Marseille har en tidlig start på neste sesong, ettersom de landet på 3.plass i Ligue 1 og dermen går igjennom kvalifiseringsrunder for Champions League-sluttspillet har de det travelt med å få på plass en ny manager.

Les: AC Milan har lært – Setter en utkjøpsklausul på 2 milliarder

Get French Football News forstår at Marseille lener seg sterkt på CAA Sports-byrået for å finne sin neste manager. Klubbens president, Pablo Longoria, er representert av CAAs Frank Trimboli, det samme er Postecoglou. Den australske manageren, som begynte i Celtic sommeren 2021, blir sterkt knyttet til en avgang, og Trimboli-forbindelsen kan være avgjørende for å bringe Postecoglou til Vélodrome. Marcelino, hvis siste jobb var som manager for Athletic Bilbao, er også i aktuell.

Sports Zone melder at også Lille OSCs Paulo Fonseca også er aktuell for managerstolen på Vélodrome.

Les på F7: Lego vender tilbake til 80-tallet med en 2651-delers modell av «Pac-Man»

Marseille lener seg sterkt på CAA Sports for å finne sin neste manager. Klubbens president, Pablo Longoria, er representert av CAAs Frank Trimboli, det samme er Postecoglou.

I går kveld skal Frank Trimboli ha informert sin klient at det ligger en svært lukrativ mulighet på den franske middelhavskysten