Rafael Leão

Egentlig helt siden den portugisiske venstrevingen Rafael Leão ble hentet til AC Milan for 29,5 millioner euro fra Lille sommeren 2019 har 23 åringen vært svært ettertraktet.

Nå med en verdi i nærheten av en milliard og kort tid igjen av kontrakten begynte AC Milan å bli nervøse enden på visa ville bli tap av milliard inntekt.

Les: Selger kranglefantene Sadio Mané og Leroy Sané

AC Milan har etter en sterk sluttspurt i Serie A sesongen sikret seg den viktige fjerdeplassen og er klare for neste års Champipons League og inntekter som følger. – Champions League deltagelse var siste usikkerhet for Rafael Leão som har skrevet en ny kontrakt med AC Milan frem til sommeren 2028.

«AC Milan er glade for å kunngjøre at Rafael Alexandre da Conceição Leão har fornyet kontrakten sin med klubben til 30. juni 2028»

Rossoneri hadde store problemer med å holde på Rafael Leão sist sommer, han var svært viktig da AC Milan vant sitt første Serie A trofe siden 2011, noe tittelen årets spiller i Serie A bekreftet.

Portugiseren kom til klubben i 2019 og har siden notert seg med 41 mål og 29 assist på 162 kamper for storklubben fra den italienske motehovedstaden.

AC Milan har lært og vil unngå usikkerhet fremover, Leao skal ha en utkjøpsklausul bakt inn i kontrakten på 175 millioner euro i følge Sky Sports.

Les: For dyrt å holde på Jesse Lingard

Årslønnen til spilleren under den nye avtalen ligger på rundt fem millioner euro. Mulige bonuser og signeringsbonusen ligger på rundt to millioner euro totalt.

Les på Capitol: Nadderud bytter til kunstgress