Sadio Mane (foto: bayern, twitter)

Det har ligget i kortene helt siden Sadio Mané fiket til Leroy Sané etter Bayern München røk ut av kvartfinalen i Champions League mot Manchester City at fremtiden tidiligere Liverpool legenden var mer enn usikker.

Da de tyske mestrene ble sent ut av Champions League av Manchester City kokte det over for Sadio Mané som etter en krangel med Leroy Sané som var en slappfisk ende med et lite basketak. – Noen mener det var et slag involvert og andre mener noe annet.

Sadio Mané som kom til Bayern München i fjor sommer for å «få nye utfordringer» har vært svært frustrert over at det maskineriet som den tyske storklubben pleier å være hadde store rusker i maskineriet. – Rusket etter hans mening blant annet representert gjennom vingen som ikke «gadd å gjøre jobben» Leroy Sané.

I Bayern München ble den senegalske legendens «nye utfordringer» ble raskt for mye.

Etter at Bayern ikke klarte å signere en like-for-like erstatter for Robert Lewandowski, virket det umiddelbart som om Mane, som scoret 120 mål på 269 kamper for Liverpool, ville fremstå som en sentral spiller for Julian Nagelsmanns.

Les: For dyrt å holde på Jesse Lingard

Bild melder at ny manager Thomas Tuchel etter en gjennomgang med det som er igjen av ledelsen i klubben har laget en liste over spillere de vil «lytte til tilbud om». Bayern har ikke klart å spille på Manes styrker, mens skader også har spilt en rolle i en utrolig frustrerende sesong for 31-åringen. Årets afrikanske fotballspiller i 2022 har vært en så stor skuffelse at «Die Roten»

Sadio Mané som har kontrakt til sommeren 2025 er defintivt på lista, det samme er stjernevingene Serge Gnabry og Leroy Sané.

Les: Håper å slippe Premier League

Flere klubber skal være aktuelle for Sadio Mané! – En retur til Liverpool, Chelsea under ledelse av Mauricio Pochettino, Real Madrid eller Napoli.