Joao Cancelo

Den portugisiske høyrebacken Joao Cancelo som satte inn sine første skruknotter hos Benfica ble kjøpt av Manchester City for 65 millioner euro sommeren 2019 fra Juventus. – Alt var bra en stund til han oppdaget at alt var feil med livet på vestkysten av England.

Klima, mat, mennesker, spillestil og egne prestasjoner, ingenting var som ønsket. – I fjor sommer ble et lån til den tyske mestrene Bayern München, men i og med at alle, som var begeistret for Joao Cancelos og sørget for låneavtalen er borte er trolig muligheten for at oppholdet blir permanent liten.

LES: Pochettino tråkket på bremsen

Abendzeitung skriver at 29 åringen befinner seg mellom barken og veden. Bayern München vil sende han tilbake til Manchester City om noen dager, men han håper å slippe Premier League.

Pr nå er det bare en klubb som har meldt sin interesse, Arsenal og de er vitterligen i Premier League.

Et lite plaster på såret er at Joao Cancelos selv om han er på utlån får ta del i bonusen for å ha vunnet Premier League og bonusen som kommer etter finalen i Champions League og morgendagen FA Cup- finale mot Manchester United.

Finalen i Champions League spilles 10 juni klokken 21 00 på Atatürk Olympic Stadium. Manchester City er store favoritter med 69% vinnersjanse.

Les på Engelske klubber: Blir ingen fortsettelse med Allardyce