Har fått bakkekontakt. (foto: pogba, twitter)

De siste sesongene i den røde drakta på Old Trafford var det i overkant mye syting. Avdøde agent Mino Riaola hauset opp stemningen med å minne verden på hvor stor stjerne klient Pogba har i fotballverden, og hvor smålig Man United-ledelsen er (Zlatan er enig). Etter den endelige exiten fra Manchester på franskmannen, skulle det endelig vises hvor viktig Pogba er for klubben han har valgt.

45 minutter i en treningskamp er så langt status i Juve-drakta.

LES: Er ute etter jobben til Southgate

Direkte inn på skadebenken før sesongstart, med en kneskade som også holder Pogba utenfor VM. Juve-manager Max Allegri har til gode å se at spilleren de signerte på free transfer fortsatt kan være en gamechanger på midten, noe Juve definitivt har manglet så langt i sesongen.

For oss som har fulgt Pogbas berg-og-dalbane-karriere hos Man United, er det likevel en befrielse å høre at innstillingen er en helt annen. Agent Rafaela Pimenta forteller.

-Han er en fighter og en spiller med stor karakter. Han vet hva han kan, og han er meget seriøs, begynner agenten ifølge Marca.

Okay, dette vet vi.

-Han føler et stort ansvar hos Juventus, som valgte å tro på ham i sommer, sier Pimenta.

..som valgte å tro på ham.

Dette var helt andre toner fra team Pogba. Med bare 27 kamper på banen det siste halvannet året, aner vi en bakkekontakt og en porsjon ydmykhet. Dett dette bli riktig så bra. Snakk om total makeover!

LES: «Nye Pelé» tar engelsktimer