Burde nesten ha vært din, Sadio.

Det høres fryktelig lenge siden nå, men 2010 tallet var ferdig for et par dager siden. OptaJoe har laget en oversikt over hvem som har flest assist, og mannen som troner på toppen av listen er samme person som har flest mål. Lionel Messi har 369 mål i La Liga og 136 assist. 

2010-tallet er definitivt Lionel Messi sitt tiår

Store målscorere som Edinson Cavani (223) og Robert Lewandowski (221) ikke er like flinke til å la andre score og kommer utenfor assisttopplisten.

Les: West Ham forlenger ikke låneavtalen med Haugesund

Ingen andre i Europas fem beste ligaer har lagt opp til lagkameratene ved flere anledninger enn den seks ganger Ballon d’Or-vinneren, med sin Argentina-lagkamerat Angel Di Maria nærmest på 108.

Tyskerne Mesut Ozil og Thomas Muller har begge passert århundre assists, med henholdsvis 106 og 103 assists, med Cristiano Ronaldo på en femteplass på 95.

David Silva, som har assistert flere mål enn noen annen Premier League-spiller i dette tiåret, befinner seg på sjette plassering på 94 – en foran City-lagkameraten Kevin De Bruyne og Dimitri Payet, som tente på engelsk fotball i litt over en sesong for West Ham, de har landet begge på 93.

Les: Jose Mourinho tviler på Harry Kane

Luis Suarez og Cesc Fabregas fullfører listen etter å ha assistert mål i England og Spania, med henholdsvis 90 og 89 assist.