Gikk visst bra likevel, faktisk bedre. (foto: nice, twitter)

Da var det gjort. Kasper Schmeichel har gledet oss gjennom 11 år hos Leicester, nå skal superdansken være ball stopper i Ligue 1. Skal vi tolke velkomsten i Nice, stilles det store forventninger til 35-åringen når han drar på seg den røde drakta. Med rette, dansken har opparbeidet seg en posisjon som en av verdens beste, forrige sesong kåret til den 7. beste keeper på planeten.

På onsdag var det klart for presentasjon av en sommerbrun nysignering for Frankrikes 5. beste klubb. Rundt to tusen supportere sørget for at det var en rørt Schmeichel som forlot scenen i Nice.

LES: Football Insider: Liverpool sikrer seg signaturen til Jude Bellingham

-Jeg er meget, meget glad. Det er utrolig å møte alle, og det er fantastisk å se alle supporterne som har kommet for å møte oss, forteller Schmeichel til klubbens hjemmside.

Opprinnelig var arrangementet en presentasjon av Nices to andre nye spiller Aaron Ramsey, der det ikke var meningen at den danske vikingen (som klubben selv har presentert 35-åringen som) skulle rekke å være til stede. Schmeichel angrer neppe på at han rakk presentasjonen.

Go Kasper!

LES: Aubameyang på vei tilbake til Premier League