Nå skjer ting veldig fort for tidligere Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær. – Det er bare noen få dager siden han kunne fortelle VG han snart var klar for å begynne å jobbe igjen og nå har han valgmuligheter også i verden tøffeste liga.

Etter at flere klubber han hatt en dårlig start på sesongen har managere allerede byttet jobb og flere sitter utrygt om ikke resultatene forbedrer seg. – Øverst på alle bookmakeres sine lister over spillere som snart får sparken Leicester manager Brendan Rodgers.

Tuchel fikk sparken og Chelsea satte overgangsrekord for managere da de hentet hentet sin nye sjef fra Brighton. Gunnar Solskjær er blant de aktuelle kandidatene.

Det er ikke lett for Brighton å erstatte Graham Potter, men Le Jeunes Footeux rapporterer at Solskjær er ett av navnene er aktuelle for jobben, skriver britisk presse.

Vi håper å se Ole tilbake i Premier League veldig snart! (foto: united, twitter)

Nordmannen gjorde en akseptabel jobb i United før det gikk nedover mot slutten av hans regjeringstid, og han vil være sterk kandidat for flere Premier League-klubber. Bodø/Glimt-sjef Kjetil Knutsen har også blitt nevnt av flere som en spennende kandidat for Brighton.

En annen jobb som ser ut til å bli ledig veldig snart er Brendan Rodgers sin i Leicester. Klubben skal holde møter internt om manager-jobben, og Ole Gunnar er også svært aktuell for denne jobben. Brighton skal ha registrert at Leicester har den norske manageren på sin liste og har som følge av det satt inn et ekstra gir. De ønsker ikke miste en kandidat som er god fordi noen andre er kjappere.

Leicester har bare skaffet seg et poeng denne sesongen i Premier League og ligger på desidert sisteplass. – Etter gårsdagens 6 – 2 tap mot Tottenham er alt håp ute for manager Brendan Rodgers, som om få dager må ta seg jobb som ekspertkommentator på tv.

Styreleder Tom Davies har hatt følere uten en stund, men de siste ukene har arbeidet med å finne en ny manager skutt fart. – En liste er utarbeidet og The Telegraph er sikker på at klubben sparker Rodgers så snart en ny manager er på plass. Styrelederen har fått tilsagn av klubbens søkkrike eier Aiyawatt Srivaddhanaprabha at klubben vil få midler til å «møte en ny managers visjon for klubben».

Med suksesskeeper Kasper Schmeichel godt på plass i Nice har målene rent inn i høyre tempo enn alle andre klubber i Premier League. – En oppgave for ny manager blir å tette igjen bak.

Les: Gidder ikke forlenge med Leicester i krise, allerede enig med Atlético Madrid

Den danske og svært fargerike manageren til Brentford Thomas Frank, elsker det han gjør og vil trolig ikke som Graham Potter som gikk til Chelsea fristes av en større lønningspose. Thomas Frank har med sin engasjerende stil løftet Brentford fra skyggenes dal og inn i Premier League.

Det blir svært vanskelig for Leicester å lokke Thomas Frank over til dem og interessant for oss her på berget. På plassen bak på Tom Davies sin ønskeliste Ole Gunnar Solskjær som etter eget utsagn er klar for å jobbe igjen. Faktisk var han på trenerbenken igjen for første gang siden han fikk sparken av Manchester United i november sist helg.

Han ledet Kristiansunds G14-lag mot Blindheim i fylkesserien. Sammen med Per Magne Hals ledet Solskjær laget, som har yngstesønn Elijah på laget, til seier.

Les: Lykkes ikke signere Douglas Luiz, nå går Arsenal etter en som er enda bedre

I realiteten, akkurat nå er de to Premier League klubber som kniver om Ole Gunnar Solskjær! – Brighton og Leicester!

OPPDATERT: Brighton valgte Roberto de Zerbi