Historie, snart historie.

Leicester har bare skaffet seg et poeng denne sesongen i Premier League og ligger på desidert sisteplass. – Etter gårsdagens 6 – 2 tap mot Tottenham er alt håp ute for manager Brendan Rodgers, som om få dager må ta seg jobb som ekspertkommentator på tv.

Styreleder Tom Davies har hatt følere uten en stund, men de siste ukene har arbeidet med å finne en ny manager skutt fart. – En liste er utarbeidet og The Telegraph er sikker på at klubben sparker Rodgers så snart en ny manager er på plass.

Med suksesskeeper Kasper Schmeichel godt på plass i Nice har målene rent inn i høyre tempo enn alle andre klubber i Premier League.

Les: Gidder ikke forlenge med Leicester i krise, allerede enig med Atlético Madrid

Den danske og svært fargerike manageren til Brentford Thomas Frank, elsker det han gjør og vil trolig ikke som Graham Potter som gikk til Chelsea fristes av en større lønningspose. Thomas Frank har med sin engasjerende stil løftet Brentford fra skyggenes dal og inn i Premier League.

Det blir svært vanskelig for Leicester å lokke Thomas Frank over til dem og interessant for oss her på berget. På plassen bak på Tom Davies sin ønskeliste Ole Gunnar Solskjær som etter eget utsagn er klar for å jobbe igjen. Faktisk var han på trenerbenken igjen for første gang siden han fikk sparken av Manchester United i november sist helg.

Han ledet Kristiansunds G14-lag mot Blindheim i fylkesserien. Sammen med Per Magne Hals ledet Solskjær laget, som har yngstesønn Elijah på laget, til seier.

Les: Lykkes ikke signere Douglas Luiz, nå går Arsenal etter en som er enda bedre