Ole Gunnar Solskjær

Etter at flere klubber han hatt en dårlig start på sesongen har managere allerede byttet jobb og flere sitter utrygt om ikke resultatene forbedrer seg.

Tuchel fikk sparken og Chelsea har hentet sin nye sjef fra Brighton.

Tidligere Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er blant de aktuelle kandidatene å bli den ledige jobben som Brighton-sjef.

Det er ikke lett for Brighton å erstatte Graham Potter, men Le Jeunes Footeux rapporterer at Solskjær er ett av navnene er aktuelle for jobben, skriver britisk presse.

Vi håper å se Ole tilbake i Premier League veldig snart! (foto: united, twitter)

Nordmannen gjorde en akseptabel jobb i United før det gikk nedover mot slutten av hans regjeringstid, og han vil være sterk kandidat for flere Premier League-klubber. Bodø/Glimt-sjef Kjetil Knutsen har også blitt nevnt av flere som en spennende kandidat for Brighton.

En annen jobb som ser ut til å bli ledig veldig snart er Brendan Rodgers sin i Leicester. Klubben skal holde møter internt om manager-jobben, og Ole Gunnar er også svært aktuell for denne jobben.

Det gjenstår å se om Solskjær er øverst på ønskelisten til disse to klubbene, og om de klarer å overbevise nordmannen til å ta over en ny Premier League-klubb.

OPPDATERT: Brighton valgte Roberto de Zerbi