Håpet i det lengste han kunne følge Forest hele veien. (foto: forrest, twitter)

Det begynner å bli en stund siden Philip Zinckernagel spilte i den gule drakta, men rakk å etterlate seg et varig inntrykk på Aspmyra med 35 scoringer og 36 assists på 89 kamper. Da overgangen kom til Watford i januar 2021, luktet vi en Premier League-debut på høyrevingen.

Watford var på god vei mot opprykk til øverste divisjon, der dansken fikk være med de siste månedene. Det resulterte i opprykk, Zinckernagel klarte ikke helt å overbevise med sin ene scoring. Så da Watford gjorde seg klare for å møte Liverpool, City, United, Chelsea og gjengen, ble det klart at Zinckernagel skulle holde seg i Championship på utleie til Nottingham Forest.

LES: Leeds blar opp 120 millioner i kamp med Dortmund om tøff høyreback

Den tradisjonsrike Klubben hadde ikke vært i øverste divisjon på over tyve år, men sesongen viste seg at Zinckernagel gjorde et utmerket valg. For der Watford fikk juling i Premier League, var dansken med på en skikkelig opptur hos skogvokterne fra Nottingham. Det gikk hele veien til playoff-finale og 0-1 seier mot Huddersfield på Wembley.

Et Nottingham Forest der Zinckernagel spilte seg inn som en av Steve Coopers mest betrodde med 42 Championship-kamper, 6 scoringer og 7 assists. For dansken var det som å komme «hjem».

LES: United kan erstatte Pogba i egne rekker

Ikke overraskende ønsker Zinckernagel nå å følge Forest videre på reisen. Leiekontrakten er over, men ifølge Daily Mirror kan Nottingham Forest gjøre overgangen permanent for rundt to millioner pund.

Cooper har skrytt stort av vinnerskallen Zinckernagel, vi tror dette skjer. Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren har Premier League debuten i sikte.