Ole Gunnar Solskjær, alltid med smilet på lur.

Thomas Tuchel ble tidligere i vinter meldt ferdig etter sesongslutt, med trykk på etter. Så fortsatte Bayern å slite i Bundesliga, Bayer Leverkusen økte forspranget og Lazio vant første Champions Leagues 8.-delsfinalekamp mot Bayern. Da meldte tysk media Tuchel kunne bli sparket allerede i begynnelsen av mars hvis det ble exit fra Champions League. Tyske Sky Sports meldte Solskjær var på ringelista. Nå er vi tilbake til veikrysset der Tuchel og Bayern går hver sin retning.

Vi gir oss ikke med Solskjær som superrvikar hos Bayern München. Tyske Sky Sports hevder den tidligere Man United-treneren er en av kandidatene til å ta over på kort varsel. Tuchel beholdt jobben med seier mot Lazio, men kommende uke kan mye skje, skal vi tolke signalene fra Bayern-ledelsen.

LES: Folkene til Anthony Martial jobber på spreng for å finne en ny klubb

Etter å ha gitt fra seg 0-2 ledelse til et 3-2 tap mot Heidenheim på lørdag, mens Bayern Leverkusen plukket sin 28. seier på rad i Bundesliga, kom to meldinger fra Bayerns direktører som varsler at noe kan være på gang.

Rett etter kampen, på spørsmål til direktør Freund om Thomas Tuchel leder Bayern neste uke mot et Arsenal i superform i Champions League, var svaret:

-Ja. 100 prosent (sikkert). Alle er nødt til å se seg selv i speilet. Det er ikke akseptabelt hvis vi som gruppe begynner å sette spørsmålstegn ved det (Tuchel), uttalte direktør Christoph Freund etter kampen.

Max Eberl, sjef for den sportslige delen av Bayern-butikken, fikk spørsmålet om Tuchel fortsetter.

-Jeg kan ikke svare på det akkurat nå. Vi må sørge for at vi går videre i Champions League, men for meg er det helt klart at han (Tuchel) skal på benken tirsdag og på benken mot Köln på lørdag, sier Eberl ifølge Bild.

For det første ordlegger direktøren seg med at det er for tidlig å svare på, bruker «men for meg»- formulering og avslutter med to konkrete kamper, ikke for resten av måneden, sesongen.

F7: Benzema skjønner endelig hva han har gjort

Thomas Tuchel mottok sitt fjerde gule kort i sesongen mot Heidenheim og vil uansett ha karantene i neste Bundesliga-kamp. Dette betyr at Tuchels jobb som Bayern-trener kan være over etter tirsdagens første kvartifinalekamp mot Arsenal.

Allerede på tirsdag kveld før midnatt kan Solskjær få en telefon, skal vi følge sporet til Sky Sports. Redde Bundesliga-sesongen og sikre avansement til Champions Leagues semifinale på bekostning av Arsenal. Høres ut som et av trenerkarrierens mest intense og tøffeste oppdrag. Altså perfekt for Solskjær.

OPPDATERT: Arsenal 2 – 2 Bayern München

Alt du trenger å vite: Bayern München – FC Köln

LES: Alonso stikker en ekstra finger i øyet på Tuchel og Bayern-ledelsen